Velika radost za The Vamps i Tini: “Night & Day” postao najprodavaniji album u Britaniji!

The Vamps su dokazali svoj status najvećeg bojbenda u Britaniji u ovom momentu time što je njihov album “Night & Day” debitovao na prvom mestu britanske top liste i time uspeo da sruši sa vrha Eda Sheeran i njegov već neverovatno uspešni album “Divide”.

Ovo je najveći uspeh benda u karijeri s ozbirom da je njihov prvi album “Meet the Vamps” stigao do pozicije broj 2 2014. godine dok je njegov naslednik “Wake Up” bio samo na mestu broj 10. Momci su izuzetno srećni zbog toga pa su se javnosti obratili rečima, “Najveća zahvalnost fanovima, ovo je sve zbog vas. Hvala vam mnogo, mnogo na vašoj podršci. Sve vas volimo a drugi deo albuma stiže uskoro.”

Sve ovo je ogromno ohrabrenje za bend da nastavi sa promocijom singlova a nema sumnje da će momci probati da jedan od njih bude i duet sa Tini Stoessel “It’s A Lie” koji su žestoko promovisali prethodnih nedelja. Očigledno je da svi žele da se to desi!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/The Vamps

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Savršeno: "It's A Lie" Tini i The Vampsa debitovao na televiziji u akustičnom izdanju!

2 thoughts on “Velika radost za The Vamps i Tini: “Night & Day” postao najprodavaniji album u Britaniji!

  1. Stvarno su to i zaslužili 🙂 A sigurno će promovisati i pesmu "It's A Lie" jer se plasira kao i jedna od najpopularnijih na albumu 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.