Bes Directionerki: Taylor Swift meta napada zbog uvrede na račun Harryja!

Budno oko Directionera večito motri na Harryjeve bivše devojke i samo čeka neku njihovu grešku a njihov bes na svojoj koži sad je osetila Taylor Swift koja je optužena da je uvredila svog bivšeg dečka!

Kako fandom tvrdi, Tay je lajkovala jednu poruku u kojoj neko brani njenu vezu sa Calvinom Harrisom što naravno nije problem ali jeste to što se u njemu vređa i Harry Styles. Tačna poruka glasi koju je jedna Swiftie ostavila na Tumblru glasi: “Calvin je čovek s kojim je Taylor izabrala da će biti. Žao mi je ako živite u fantaziji i smatrate da ovo nije prava veza ili da će se neke stare veze odjednom vratiti (i to sa momkom koji je totalno nezreo). Žao mi je Kaylor i Haylor šipera koji poštuju vezu Calvina i Taylor.”

1449171002-2ywiic4

Čim su primetili Taylorin lajk, Directioneri su počeli da je zasipaju porukama na Tviteru koje su glasile: “Harry uvek priča najdivnije stvari o Taylor a šta ona uradi? Lajkuje poruku u kojoj neko kaže da je on nezreo. Smešno”, “Taylor je ta koja je izdala čitav album posvećen Harryju a i dalje ga pljuje i naziva ga nezrelim” ili “Kako je to Harry nezreo kad ništa nije rekao ružno o Taylor a ona lajkuje poruku gde ga nazivaju nezrelim? Zašto?” U Taylorinu odbranu, još nismo videli dokaz da je ona lajkovala tu poruku ali Directioneri tvrde da je ona povukla lajk nakon njihove reakcije!

Pročitajte još  A delovalo je nemoguće: Niall Horan stiže i prestiže Harryja Stylesa na društvenim mrežama!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.