Selena Gomez o 2015. godini: Konačno sam naučila da verujem sebi!

selena-gomez-at-wild-94.9-fm-s-jingle-ball-2015-in-oakland-12-03-2015_2

Selena Gomez očarala je svet ove godine a u intervjuu za časopis Billboard skromno je govorila o svom učinku ove godine ali i tome koliko vodi računa da je novac i slava ne promene.

“Ja sam i dalje ista ona devojka iz Teksasa. Moja mama bi bila jako ljuta da svaki put ne kažem ‘molim te’ ili ‘hvala ti'”, priča ona i dodaje kako je albumom Revival pokazala da može da bude iskrena prema sebi. “Ovo je prvi put da verujem sebi i svom instinktu.” Sel će ovu godinu pamtiti po borbi sa opakom bolešću lupus. “Svi su me podržavali što je jako lepo ali i dalje mi je bilo neprijatno. Čekala sam pravi momenat da pričam o tome a sad sam skroz zdrava. Ne pokušavam da na sva usta pričam o tome.”

Selenita otkriva da i dalje ima velike snove a jedan od njih bio bi da snimi film sa legendarnom Meryl Steep. “Jako bih volela da radim s njim. Ne moram čak ni da imam neku ozbiljnu ulogu. Bila bih zadovoljna da se pojavim samo kao konobarica koja će se podrzaviti s njom”. Na kraju, pevačica i glumica zamoljena je da oceni svoj godinu na skali od 1 do. “To je dobra osmica. Bilo je uspona i padova ali oni su me učinili ovim što jesam.”

Pročitajte još  Marija Žeželj protiv Ari, Sel i Tay u izboru za najlepšu ženu na svetu!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.