Taylor Swift zaštitila frazu iz “Reputation” ere, pustila i novu najavu za “Reputation Stadium Tour” film!

Još malo je ostalo da Taylor objavi “Reputation Stadium Tour” film u saradnji sa Netflixom u kojima ćemo videti veličanstvene kadrove sa “Reputation” turneje koja je i ovog puta zaobišla evropski kontinent, a već sada smo u mogućnosti da zavirimo u izvođenje pesama “Blank Space”, “Delicate”, “Shake It Off” i “Ready For It”! Osim toga, pevačica je odlučila da zaštiti frazu koja joj je veoma važna.

Pevačica je na svom Storyju objavila video sa tajmerom u kome podseća fanove da će za nešto više od dva dana biti u mogućnosti da pogledaju specijal o “Reputation” turneji, a kako jedan izvor otkriva pevačica je zaštitila jednu važnu frazu iz ove ere! “Reputation” era započela je singlom “Look What You Made Me Do” uz jedan specifičnu frazu “Old Taylor can’t come to the phone right now. Cause she’s dead”.

Tay izraz “The Old Taylor” nije zaštitila bez razloga, već ju je upotrebila za prodavnicu sa merčom iz starijih era. Ona je častila fanove u Americi za Božić ogromnim popustom na stvari iz njene prodavnice koja sadrži stvari iz njenih prethodnih eri i ona nosi naziv “Old Taylor Store”, gde je na primer majica od 30 dolara sada koštala samo 3 dolara. Taylor Swift je definitivno u prazničnom raspoloženju!

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Priča u slikama: Kako su Taylor i Selena od prijateljica postale sestre!

2 thoughts on “Taylor Swift zaštitila frazu iz “Reputation” ere, pustila i novu najavu za “Reputation Stadium Tour” film!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.