Entuzijastična Charli XCX: Mnogo bih volela da Camila i Taylor napišu pesmu sa mnom na „Reputation“ turneji!

Tri dame grandiozne „Reputation“ turneje nikada nisu sarađivale na muzici iako se odlično slažu – Charli XCX bi volela da se to promeni!

Turneja Taylor Swift „Reputation“, koja samo što nije počela, pored kvalitetnih izvedbi ove megazvezde prikazaće i novu nadu Camilu Cabello koja je već osvojila srca svih, a tu je i Charli XCX koja je smislila još jednu ideju – volela bi da sa ovim dvema devojkama sarađuje na još nečemu osim na nastupima! „Njih dve su odlični tekstopisci i volela bih da pišemo sve tri zajedno dok smo na turneji“ otkriva Charli šta priželjkuje. „Ovo će biti jedva prava ženska turneja, a saradnja na muzici bila bi nešto neverovatno“ dodaje ona.

Iako Tay i Charli nikada nisu bile zajedno u studiju, Charli je bila jedna od gošći „1989“ turneje i kaže da se provela fantastično i da je Taylor uvek bila divna prema njoj. Što se tiče Camile, Charli i za nju ima samo reči hvale! „Ona je osoba koja te stvarno inspiriše u studiju. Divno je raditi sa ženskim tekstopiscima sa toliko talenta – svi imamo različita iskustva o kojima bismo pisali, ali lepo je kada podelimo to sa još nekim“ ističe Charli.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Charli XCX

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Odbrojavanje od 13: Počinje nova Taylor Swift era!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.