Famoza Fandom Awards: Directioneri su fandom godine u regionu!!!

IMG_4389

Famoza redakcija trudi se da na svaki način pokaže poštovanje prema trudu koji ulažu naši fandomi a u svrhu toga organizovali smo i naš prvi zvanični izbor za najbolji fandom godine u našem regionu!

U prethodnih nekoliko nedelja mogli ste sami da odlučujete o tome svojim glasovima a u konkurenciji Selenatora, Beliebera, Swiftieja, Lovatica, Tinista i Arianatora, Directioneri su trijumfovali i sad i na papiru imaju dokaz da su ove godine oni zaslužili da se nađu na vrhu! Directioneri su dobili impresivnih 2491 glas a prezadovoljn mogu biti i Tinisti koji su stigli do cifre od 2360 glasova pa su tako daleko nadmašili neke druge starije fandome. Mislimo da su Tinisti itekako zaslužili ovu poziciju jer su imali bezbroj akcija ove godine i ništa ih ne može zaustaviti! Iza njih sa otprilike po 1200 glasova slede Belieberi, Selenatori i Arianatori a spisak završavaju Lovatici i Swiftieji koji su takođe uspeli da sakupe nekoliko stotina glasova i dokažu da ih s pravom smatramo velikim fandomom.

DSC_0046

Šta znači ovo priznanje za Directionere? Osim što sam imaju napismeno da su bili najbolji fandom u prethodnih godinu dana, mi ćemo i ovu anketu iskoristiti kad budemo sledeći put slali podatke o vama organizatoru. Kao što smo već pričali kad smo najavili da se pregovara s jednom misterioznom velikom zvezdom, to se čini isključivo jer smo to mi tražili a na osnovu praćenja vaših glasanja i procene popularnosti vaših omiljenih zvezda. 1D će se vratiti na scenu a fandom očigledno nema nameru da ih napusti!

Pročitajte još  "Umalo sam povredila guzu": Ari izgubila ravnotežu u prenosu! (video)

Autor: Famoza.net
Foto: Nikola Dolapčev

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Famoza Fandom Awards: Directioneri su fandom godine u regionu!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.