Spektakl: Taylor Swift objavljuje film o svojoj turneji, evo šta možete da očekujete!

Taylor Swift se nikada ne zaustavlja! Čim se njena spektakularna turneja „Reputation StadiumTour“ završila, pevačica je iz rukava izvukla novo prelepo iznenađenje za Swiftieje!

Naime, Tay je u saradnji sa Netflixom snimila film o svojoj turneji, tako da će ovo biti pravi poklon za Swiftieje van Amerike koji nažalost nisu bili u mogućnosti da vide mnogo od ove turneje – megazvezda je trejler za film podelila sa fandomom na svoj rođendan 13. decembra, a nećemo dugo čekati ni da pogledamo ceo film, jer će on svoju premijeru na Netflixu dočekati simbolično 31. decembra!

Biće pravi doživljaj gledati film o turneji „Reputation“, jer ona nije bez razloga bila interesantna za čitav film – u pitanju je turneja koja je zaradila više nego bilo koja druga izvedena 2018. godine, kostimi i scenografija izgledaju neverovatno, kao i samo izvođenje Taylorinih velikih hitova, a sve su ulepšali i specijalni gosti poput Selene Gomez, Nialla Horana, Troye Sivana, Sugarlanda, i naravno Camile Cabello i Charli XCX koje su svoj doprinos dale svakoj koncertnoj večeri. Jedva čekamo da vidimo film!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Vežba do savršenstva: Pogledajte kako je Taylor Swift spremala koreografiju za "Delicate"!

2 thoughts on “Spektakl: Taylor Swift objavljuje film o svojoj turneji, evo šta možete da očekujete!

  1. Baš sam ušla da vas pitam kada ćete objaviti da Tay izbacuje film, ali evo 😄.
    JEDVA ČEKAM 😍, ovaj tip film mi swiftiji čekamo čitavu vječnost 💘.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.