Gasi aplikaciju: Taylor Swift završila “Reputation” eru!

Gasi aplikaciju: Taylor Swift završila "Reputation" eru!

Taylor Swift već neko vreme nagoveštava da radi na svom novom albumu, a da je verovatno tako, govori nam to što je ona odlučila da skroz završi sa “Reputation” erom, što podrazumeva i gašenje aplikacije “The Swift Life”. Kako je zvanično objavljeno, ona će prestati da funkcioniše od 1. februara.

“Pre godinu dana, pokrenuli smo ovu aplikaciju uz Taylorin šesti studijski album”, stoji u saopštenju. “Ovo je bilo mesto za Taylor i njen fandom da se povežu i izraze u jedinstveno interaktivnoj zajednici. Kako je kraj ‘Reputation’ ere, vreme je da ugasimo i ‘Swift Life'”.

Mnogi su verovatno neprijatno iznenađeni jer nisu znali da će životni vek aplikacije biti toliko kratak, ali Taylor očigledno želi da još jednom sve počne iznova! Za očekivati je da se ona primiri makar još nekoliko meseci pre nego što nam saopšti da se vraća!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Anjin blog: Sedam slavnih prijatelja koje volim!

One thought on “Gasi aplikaciju: Taylor Swift završila “Reputation” eru!

  1. Ova era je bila odlična! Hvala ti carice, očekujemo te ubrzo.(ipak treba da uzme dovoljno vremena da se odmori) 💖

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.