Neprijatno za gledati: Taylor Swift se nije dopala kretenska šala T-Paina (video)

Taylor Swift bila je gošća na iHeartRadio Music Awardsu, i sve bi bilo savršeno da stvari nije drastično pogoršao reper T-Pain koji je na sceni napravio veoma glupu i nepristojnu šalu, a Taylor mu je svojom reakcijom i pokazala da je preterao, što je mogo da se vidi i u TV prenosu!

On je tako rekao, “Taylor, nisam ti se izvinio. Toliko si viša od mene, da sam mislio da stojiš na nečemu. Bez gledanja dole pokušao sam da stanem na to na čemu sam mislio da ti stojiš i bam, udario sam u tvoje sike. Nisam to želeo”.

Taylor je već imala dosta problema sa napasnicima pa joj ovo nije nimalo prijalo, ali više od svega, šala je zaista glupa i nepristojna, pa nije ni čudo što se Taylor osmeh sa početka T-Painovog izlaganja ubrzo pretvorio u nešto drugo. Nadamo se da T-Pain neće pokušati da se okuša kao komičar!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Velikodušnost bez granica: Taylor Swift uplatila novac još jednom fanu koji boluje od raka!

2 thoughts on “Neprijatno za gledati: Taylor Swift se nije dopala kretenska šala T-Paina (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.