Koji članovi BTS su u vezama?

U ugovorima k-pop zvezda često stoji da one određeni broj godinama ne smeju da budu u vezama, a isti slučaj je i sa BTS. Međutim glasine govore da se to promenilo pa da oni mogu da imaju ljubavne živote. Naravno, i oni ne žele da se mnogo zna o tome, ali evo par činjenica koje pojašnjavaju situaciju!

Jungkook kao najmlađi član povezivan je sa Jeong Ye iz grupe Lovelyz i Jung Chae Yeon iz DIA, kao i sa Ko So-Hyun iz CUBE. Veruje se ipak da je on ipak imao samo jednu ozbiljnu vezu u srednjoj školi, a da je raskinuo kad je postao član BTS. Ako se pitate, on bi želeo devojku visoku oko 168cm, koja ima lepe noge, ume da kuva i naravno, vrlo je pametna!

Jin je sa druge strane povezivan sa komičarkom Lee Guk-joo, ali ona tvrdi da je u pitanju samo staro prijateljstvo. Sem toga, on je u poslednje vreme povezivan sa Sol-bin, koja je članica grupe LABOUM. Ipak, ništa nije dokazano

V je navodno još 2015. bio u vezi sa Joy iz grupe Red Velvet, ali je to u međuvremenu demantovano. On je povezivan sa članicom BTS Army, Hi, a interesantno je da je Big Hit Entertainment potvrdio da je V zaista u kontaktu sa njom, ali da je ono što oni imaju zapravo samo prijateljstvo

Pročitajte još  Famoza music chart #215 - Glasajte za sve omiljene pesme!

Suga je najmisteriozniji jer tvrdi da je previše zauzet da bi imao devojku. Za njega se samo navodi da je imao vezu u srednjoj školi koja se završila kad je postao deo BTS.

RM je singl, a kaže da je u prošlosti stalno morao da se izvinjava devojkama jer ne može da ih viđa zbog obaveza. On ipak ističe kako se nada da će jednog dana sresti ženstvenu, visoku i pametnu devojku sa lepim glasom.

J-Hope nije imao nijednu vezu još od srednje škole, odnosno od momenta kad se rastao sa svojom devojkom zbog BTS-a.

Jimin je definitivno singl, iako je ranije povezivan sa Han Seung_Young iz grupe KARA. Ona je to i priznala rečima, “Kad smo imali promociju, ukrštali smo se sa BTS-om. Jimin od tad ima moju pažnju.”

Autor: Famoza.net

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Teen Choice Awards: Dominacija serije "Riverdale", BTS Army najbolji fandom, trijumfi za Sel i Ari!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.