Ariana Grande uradila veliku tetovažu na stomaku!

Neke zvezde (sve malobrojnije) ni za živu glavu ne žele da se tetoviraju (Taylor Swift), neke imaju niz sitnijih (Selena Gomez), a neke izgledaju planiraju da čitavo telo prekriju njima (Justin Bieber). Ariana Grande dugo je bila u drugoj grupi i radila je isto što i Selena, ali i nova tetovaža nam pokazuje da ona želi više od toga!

Ariana je tako pokazala da sad na stomaku iznad pupka ima ogromnu tetovažu grančice, a u jednom od listova je natpis “Always”. E sad, “Always” je stara tetovaža, jednu od brojnih koju je Ari uradila dok je bila u vezi sa Peteom Davidsonom, i napisana je njegovim rukopisom! Ari ipak u potpisu slike kaže da joj nije bila želja da sakrije tu tetovažu.

“Završni radovi, sad je tri sata ujutru”, napisala je ona i dodala. “Ovo nije pokrivanje tetovaže već njena evolucija.” S obzirom da reč nije prikrivena, očigledno je da Ari govori istinu! Argument da je ona odrasla osoba koja jedina može da donosi odluku o svom telu je istinita, ali to što Ari radi malo ko razume. Psihijatri ističu da su tetovaže zarazne, odnosno da kad jednom počnete da ih radite, onda ne stajete, nalazeći često i potpuno besmislene razloge za nove žvrljotine na svom telu. Kako sve ovo izgleda, Arianatori će videti već danas uživo, jer kreće njena “Sweetener” turneja!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

6 thoughts on “Ariana Grande uradila veliku tetovažu na stomaku!

  1. Nije Ari sva svoja… Taylor je stvarno kraljica, zena peva plese, ma genijalna je! i stvarno joj je veeeliki + od mene kao zdravourazumske osobe to sto nema tetovaze.
    Ariana ga bas pretera, divno telo, lice, glas! Ovo joj bas je treba…Jest' njeno telo ali nije joj ga Bog dao da po njemu zvrlja kojekakve gluposti i odvratne simbole.

  2. Kad jednom pocnete da ih radite,ne prestajete😐Bas kao i za drogu(ne mislim da se Ari drogira,da me ne shvatite pogresno)💔😫

  3. Bez obzira sto nemam nista protiv tetovaza, njene tetovaze su mi stvarno nerazumljive i besmislene… Ali kao sto i ona sama kaze, to je njeno telo i moze raditi sa njim sta joj je volja. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.