Prve nevolje: Tom ubeđen da mu karijera propada zbog Taylor?!

taylor-swift-lucky-magazine-photoshoot-by-matt-irwin_6

Veza Taylor Swift i Toma Hiddlestonea započela je veoma brzo ali čini se da se stvari hlade, makar kad uzmemo u obzir šta pišu američki mediji koji tvrde da par sad primećuje kako stvari i nisu tako savršene.

Kako piše Us Weekly, njih dvoje više ne provode previše vremena zajedno. “Jako je teško uskladiti njihove obaveze”, piše magazin navodeći da Tom zbog snimanja filma mora nekoliko meseci da provede u Australiji. Sa druge strane, Star magazin prenosi kako je Tom shvatio da veza sa Taylor može da mu uništi karijeru!

“Ona želi da upravlja bukvalno svim i gura svoj fazon. Ona je ta koja vodi kompletan šou. Tom je mnogo izgubio na svom imidžu otkad je sa Taylor. On nije mislio da je će ova romansa loše uticati na njegovu karijeru ali sad vidi da je to tako.”, priča jedan izvor. Interesantno, upravo je Calvin Harris nakon raskida sa Tay pričao kako je ona sve kontrolisala i da on nije ni znao da ga je ostavila pre nego što je to pročitao u medijima.

Autor: Famoza.net
Foto: Lucky magazine

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Taylor Swift postala počasni doktor nauka!

One thought on “Prve nevolje: Tom ubeđen da mu karijera propada zbog Taylor?!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.