Tom Hiddleston: “Ja volim Taylor Swift” je bila samo šala!

Tom Hiddleston je konačno odlučio da progovori o svojoj vezi sa Taylor Swift gde je razjasnio neke detalje o svemu što se dešavalo pa tako i objasnio već čuvene fotke u kojoj nosi majicu sa natpisom “Ja volim T.S.”

To majicu Tom je nosio 4. jula na proslavi Dana nezavisnosti a mediji su ga prosto razapeli, baš kao i fanovi koji nisu mogli da veruju da je uradio tako nešto. “Igrali smo nešto a ja sam pao o povredio leđa. Želeo sam da ogrebotinu zaštitim od sunca pa sam upitao nekog da li ima majicu a jedna od njenih drugarica mi je rekla, ‘Imam ovo’. Smejali smo se tome. Bila je to šala, stvarno je to bila šala između prijatelja.”

On kaže i da je zaista voleo Taylor i da je to bila prava veza kao i da i danas ne želi da kaže bilo šta loše o njoj. “Taylor je neverovatna žena. Ona je velikodušna, ljubazna i predivna i bilo nam je prelepo” kaže on a nakon uzdana setno dodaje, “Naravno da je sve bilo pravo.”

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Sa razlogom nisam došla": Demi Lovato uvredila Taylor Swift bojkotovanjem MTV VMA?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.