Taylor Swift oslobođena optužbi za krađu!


Taylor Swift je poslednjih godina registrovala neke izraze iz svojih pesama ali je onda kao hladan tuš došla baš takva tužba protiv nje od grupe 3LW odnosno autora jedne njihove pesme.

Izvesni testopisci Sean Hall i Nathan Butler su podneli tužbi tvrdeći da su pesmu za 3LW pod nazivom “Playas Gon’ Play” napisali još 2001. godine i da je u njoj stih, “”Playas, they gonna play and haters, they gonna hate” što je Taylor navodno ukrala za svoju pesmu “Shake It Off”. Njihova želja je bila da dobiju petinu od zarade “Shake It Off”.

Taylor je odgovorila time što je tražila da se suđenje poništi a sudija je to i usvojio. Po njegovim rečima, sličnosti između pesama nema. “Kad je nastala pesma, te 2001. već su se uveliko koristili izrazili ‘Players’ i ‘Haters’, to je deo američke kulture. To nisu originalne fraze i ne mogu se zaštiti od kopiranja”, kaže on. To znači da je Tay oslobođena a da tužioci moraju i da plate troškove suđenja!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Hakeri provalili na Vevo youtube kanale velikih zvezda, obrisali spot "Despacito"!

2 thoughts on “Taylor Swift oslobođena optužbi za krađu!

  1. Famozo,hocete deliti neke diskove uskoro?I hoce biti nekih koje do sada niste?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.