Noć za pamćenje: Taylor Swift i Sugarland izveli “Babe” uživo po prvi put!

Verujemo da se mnogi oduševe kada se Taylor Swift vrati kantri korenima makar na trenutak, što je ovog puta bio slučaj sa pesmom “Babe” koja je prvobitno bila namenjena za njen četvrti studijski album “Red”, ali ju je Tay dala bendu Sugarland za njihov album “Bigger”. Pesma “Babe” je pre par meseci dobila i spot, ali su je Tay i Sugarland izveli u duetu uživo po prvi put na “Reputation” turneji!

Kako Taylor nastavlja da priređuje iznenađenja za publiku na svojoj “Reputation” turneji – u petak joj se na sceni pridružila Maren Morris kako bi izvele njen hit “The Middle”, a dan kasnije pevačica je imala novo iznanađenje za sve! “Nikad nismo izveli pesmu “Babe” uživo. Molim vas, poželite dobrodošlicu Sugarlandu,” obratila se Tay publici na AT&T stadionu u subotu.

Njoj su se na sceni pridružili Jennifer Nettles kao glavni vokal i Kristian Bush koji ih je pratio na akustičnoj gitari. Pogledajte video, verujemo da ćete uživati koliko i mi!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Selena Gomez: Slušam Billie Elish i plačem!

3 thoughts on “Noć za pamćenje: Taylor Swift i Sugarland izveli “Babe” uživo po prvi put!

    1. Dvoumimo se, pošto je vezan za politiku i njene lične stavove. Možda ih hoćemo iz malo neutralnijeg ugla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.