Nastavlja se besmisleno suđenje protiv Taylor Swift za krađu!

Možda ste na to već i zaboravili, ali Taylor Swift je 2017. godine tužena za pesmu “Shake It Off” i to zato što su verovali ili ne, njeni stihovi iz refrena navodno ukradeni iz numere sastava 3LW koja je objavljena još 2001. godine. Iako je tužba odbačena, sad je ipak odlučeno da se proces nastavi.

Tekstopisci Sean Hall i Nathan Butler tvrde da Taylor sa refrenom “Players gonna play, play, play, play, play, and haters gonna hate, hate, hate, hate, hate” kopira njihovu frazu “Playas, they gonna play, and haters, they gonna hate”, ali sud u februar 2018. to odbacio, navevši da te fraze ljudi koriste već decenijama, i da ih nisu oni izmislili i patentirali.

Međutim, problem je što sad drugi sud odlučio da to baš i nije tako, pa se cena stvar vraća na početak! Iz Taylorinog tima stalno ukazuju da je besmisleno da niko ne sme da koristi opšte poznatu frazu, navodeći da se ona koristila u nekim pesmama još iz 1977. pa da samim tim oni koji je tuže jednostavno žele da uzmu neki novac na brzinu! Taylor teško da će se oglašavati povodom svega, a nadamo se da joj to što se dešava ne remeti planove za svetsku turneju!

Autor: Famoza.net 

Pročitajte još  Savršeno: Taylor Swift je posvetila svoj govor LGBT osobama, ali mnogo inteligentnije od drugih zvezda!

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.