Neverovatno: Taylor Swift optužena za krađu stihova za svoj megahit!

Kad biste pravili spisak muzičara koje biste poslednje optužili da su krali stihove, Taylor Swift verovatno bi se našla na poslednjem mestu! Dobro je poznato da Tay sama piše svoje pesme ali ima onih koji misle drugačije i sad traže da ona plati veliku sumu novca za to!

Verovali ili ne, problem ne pravi čak ni jedna rečenica već samo tri reči, “Haters Gonna Hate” iz pesme “Shake It Off” jer tekstopisci Sean Hall i Nathan Butler tvrde da su oni to prvi smislili i to još pre 16 godina! Kako piše u tužbi, barem 20% stihova iz Taylorinog hita je njihovo a kao krunski dokaz navode stihove iz njihove pesme gde se kaže, “Playas, they gonna play and haters, they gonna hate”.

Ovu pesmu je inače snimila ženska grupa 3LW pod naziv “Playas Gon’ Play” 2001. godine a ona nije postigla značajniji uspeh s obzirom da je stigla samo do 81. pozicije američke top liste. U Taylorinom timu poručuju da je besmisleno i komentarisati ovakvu tužbu jer je ona toliko loša da nema šanse da je sud usvoji! Interesantno, 2015. godine je pevač Jesse Graham tražio od Taylor 42 miliona dolara, takođe tvrdeći da je rečenica “Haters gonna hate” njegova jer ju je upotrebljao u svojim pesmama. Naravno, sudija je tad utvrdio da je ova tužba potpuno besmislena!

Pročitajte još  "Ostavite me na miru": Troian Bellisario izvređala Tay a sad tvrdi da to nije uradila!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Neverovatno: Taylor Swift optužena za krađu stihova za svoj megahit!

  1. taylor je mnogo puta ukrala rijeci iz pjesama koje nisu poznate kako niko nebi skuzio odkuda su rijeci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.