One Direction slavi deveti rođendan, a od Harryja i Zayna čak ni poruka!

Boyband koji je osvojio planetu početkom decenije, sa čak 7 albuma prodatih u milijarde primeraka. I da niste pročitali naslov, znali biste na koga mislimo. One Direction proslavio je svoj deveti rođendan, mada iako su se raspali, neki članovi rešili su da svakako obeleže ovaj poseban dan za Directionere širom sveta.

Naravno, ne iznenađuje nas što je bend bio na trendingu na Twitteru upravo na ovaj dan, pa je prvi probio led i oglasio se Louis “Toliko divnih uspomena! Dani kao što je ovaj su za osvrtanje, zato ponosno gledam unazad! Hvala što ste nam UVEK čuvali leđa! Velika ljubav momcima! #9yearsofOneDirection”

Niall je na to dodao “9 godina! Ne mogu dovoljno da vam se zahvalim za podršku koju smo kroz godine dobijali. Volim vas”.

Zatim se javio i Liam koji je rekao “9 godina…Divno je osvrnuti se na sve uspomene, a čak i sada ste nas doveli na trending, 9 godina kasnije. Zaista ste najbolji fanovi na svetu #9yearsofOneDirection”.

Harry i Zayn se nisu oglasili povodom ovog jubileja, a ostaje pitanje da li su momci i dalje u dobrim odnosima, ko je s kim dobar, a ko nije. Svi momci trenutno izbacuju solo muziku, a deluje kao da svakom ponaosob zaista dobro ide u daljem građenju karijere.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Ni on ne rizikuje: Niall Horan otkazao turneju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.