Jednu pesmu sa albuma “Lover” Taylor Swift nikad neće izvesti uživo

Novi album Taylor Swift “Lover” skuplja samo najbolje recenzije svih medija (i našu možete pročitati ovde) i sigurno je da će balade poput “Cornelia Street” i “The Archer” biti prava atrakcija na njenoj predstojećoj turneji, ali to ne znači da će Taylor emocionalno moći da iznese sve balade sa ovog izdanja. Tu je jedna koju definitivno neće pevati često, ako je ikada i zapeva.

Taylor je za SiriusXM Q&A otkrila da pesmu “Soon You’ll Get Better” o kanceru njene majke Andree Swift definitivno neće pevati na turneji. “Bilo je najteže napisati ovu pesmu, teško ju je i pevati. Ponekad mi je teško da je slušam, ali muzika je takva.

Taylor je otkrila i da nije sama donela odluku da ova pesma završi na albumu, već je to bila odluka porodice, sa kojom je inače jako bliska i roditelji joj mnogo pomažu svakodnevno i na turneji. “Odlučili smo da pesma ide na album, mi kao porodica, i to je nešto na šta sam posebno ponosna, ali stvarno ne mogu da je pevam. Ne mogu emocionalno da se izborim sa njom” ispričala je Tay.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Džabe molbe Shawna Mendesa: Veliki medij piše kako su očekivali da će Taylor objaviti da se zaljubljuje i u devojke

2 thoughts on “Jednu pesmu sa albuma “Lover” Taylor Swift nikad neće izvesti uživo

  1. Famozo da li biste mogli da pišete o novom parfemu koji sprema Ariana Grande ? Zove se thank u next

  2. Ta pesma i mene svaki put rasplače kad je slušam 🙁 Ponosna sam što ju je uopšte izbacila

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.