Fandom progovorio po želji Taylor Swift: Jeste, “Gorgeous” je pesma o njenom dečku!

Taylor Swift je već organizovala dva događaja za svoj fandom gde im je puštala sve pesme sa svog novog albuma a srećnici koji su bili na nekom od tih skupova sad otkrivaju da je njen novi singl pesma o njenom sadašnjem dečku, Joe Alwynu!

“U osnovi, Taylor nam je rekla da obećamo da ćemo ako krenu bilo kakve prozivke na njen račun u vezi ove pesme mi reću da je ona 100% o njenom dečku. Ovo nije tajna, rekla nam da je da ovo saopštimo ljudima”, napisala je jedna devojka. Iako se u pesmi spominje i neki stariji momak za koga svi pretpostavljaju da je Calvin Harris ili Tom Hiddleston, jedan drugi Swiftie kaže da to ne odgovara istini.

“Svaka ljubavna pesma koju sad Taylor piše je o Joeu i samo o Joeu. Ona je veoma srećna i ovo je pesma o njima i samo njima. To je potvrđeno. To je pravilo – od sad samo ljubavne pesme o njemu i to važi za čitav album. Ne radi se ovde niokakvim bivšim momcima. Samo Joe i Taylor, srećni”, piše članica fandoma na svom Twitteru.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Taylor Swift oslobođena optužbi za krađu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.