Pljušte pregledi i dislajkovi: Katy Perry predstavila spot za “Swish Swish”, sukob sa Taylor Swift neizostavna tema!

Taylor Swift danas je predstavila svoj prvi singl s novog albuma a samo nekoliko sati ranije, njena rivalka Katy Perry objavila je spot za pesmu “Swish Swish” koja je upravo posvećena njihovom sukobu i izaziva mnogo pažnje!

Katy je odabrala košarku kao temu za svoj spot u kome se pojavljuju velike zvezde iz serija “Glee”, “Stranger Things”, “Games of Thrones” i “Glow” a tu je i Nicki Minaj. Interesantno, tim protiv kog igra Taylor zove se “Sheep” ovca što u skladu sa njenim čuvenim tvitom o Taylor koji je glasio, “Regina George u ovčijoj koži”, odnosno u našem jeziku, “Vuk u jagnjećoj koži”

Interesantno je i da je Nicki Minaj obučena baš kao Taylor Swift u spotu za “Bad Blood” što teško da je slučajno! Uostalom, pogledajte i sami spot nakon kog je jasno da Katy kao ni Taylor izgleda nije spremna za pomirenje! Video je brzo sakupio preko 16 miliona lajkova ali i preko 150.000 dislajkova

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

9 thoughts on “Pljušte pregledi i dislajkovi: Katy Perry predstavila spot za “Swish Swish”, sukob sa Taylor Swift neizostavna tema!

  1. Ne znam zašto je dobila toliko dislajkova! A i malo je postalo dosadno njihovo prebacivanje preko pesama. Pesma i nije loša.

  2. Iako vise volim LWYMMD ovo pesmu obozavam otkad sam je prvi put cula kao i Lyrics Video ??
    Katy je ovde preeeeleeepaaa a Nicki jos lepsa ?????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.