Taylor Swift iznenadila fanove tajnim NPR Tiny Desk koncertom!

Taylor Swift se kroz godine svoje karijere zaista trudila da svoje fanove iznenađuje i čini da se osećaju posebno kad god je bila u mogućnosti. Pored secret session-a koje priredi pred izlazak svakog albuma, ona često pravi i tajne koncerte na kojima ugosti samo nekoliko desetina fanova. Ona je to uradila i ovaj put na tajnom “NPR Tiny Desk” nastupu.

Na svom Instagramu Tay se oglasila povodom ove radio emisije i napisala “Mali sto, VELIKI MOOD”, zajedno sa slikama sa nastupa. Može se videti da je publika bila minimalna, da bi se postigla intimna atmosfera, upravo ono što ovakve Taylorine koncerte čini posebnim. Taylor se zahvalila NPR-u što su je ugostili “Hvala NRP na divnom iskustvu, jedva čekam da ga proživim ponovo nakon što epizoda #tinydeska izađe!” Taylor je bila udobno obučena, delovala je opušteno i srećno, kao i fanovi koji su uživali u koncertu.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Famoza music chart #211 - Glasajte za sve omiljene pesme!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.