A turneja nije ni krenula: Taylor Swift upravo srušila rekord One Directiona!Svi odbrojavaju dane i minute do početka nove turneje Taylor Swift – njeni nastupi uvek su tako grandiozni da ona kad god nastupa uvek ima turneju godine!

Uspeh turneje „1989“ teško je nadmašiti ali sudeći po neverovatnom porastu broja fanova tokom ere „Reputation“, istoimena turneja verovatno će biti isto toliko grandiozna, iako karte nisu tako planule zbog cena. Ni sporija prodaja karata nije sprečila Taylor Swift da podigne interesovanje za svoje nastupe, ili da spremi posebnu binu sa tri produžetka da bi bila što bliža svojim Swiftiejima – ceo ovaj spektakl krenuće 8. maja na University of Phoenix stadionu!

Upravo ovaj stadion ima veze sa rekordom koji je Tay upravo postavila – na njemu je One Direction dočekalo tačno 56.524 fanova 2014. godine, a Tay će na ovoj turneji na ovom mestu imati još više! Glavni predstavnik Arizona Sportsa potvrđuje da je pred Swiftiejima veliki spektakl, iako će se tačne brojke saznati tek po završetku koncerta. „Pomama za Taylor Swift raste a iako je do koncerta ostalo 11 dana, ona je već srušila rekord 1D-a“ potvrđuje on. Naravno, Taylor je zvezda koja se gotovo nikako ne može dovesti ni u arene po Evropi a stadionska turneja znači da će Taylor za naš region ostati samo san i ovoga puta.

Pročitajte još  Trenutak koji smo čekali: Famoza ide na koncert Taylor Swift u Berlinu!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

6 thoughts on “A turneja nije ni krenula: Taylor Swift upravo srušila rekord One Directiona!

  1. 50.000 ljudi je već ogromna brojka, ali više od toga?? Čak niti Jus koji je najpoznatija zvijezda svijeta nema toliko

    1. One Direction,Justin Bieber i mnogi drugi su nastupali na Rose Bowl stadiumu ispred 90.000 ljudi.

  2. Ali gledajte, one directionova najveca publika ikada je bila preko 75 000 ljudi, tako da, njihov najveci rekord jos uvijek stoji! A sto se tice ove arene, svaka cast, Tay!

  3. One Direction su nastupali pred mnogo više ljudi… Na Rose Bowl stadionu 2015 je bilo oko 90 000 ljudi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.