Tata Taylor Swift se tukao sa provalnikom!

Poznate ličnosti redovno se nalaze u životnoj opasnosti od raznih izopačenih umova, bolesnih fanova i provalnika. Pod istim takvim rizicima se često nalaze i članovi njihove porodice. Tako se pre tačno mesec dana neobična situacija desila ocu Taylor Swift, Scottu Swiftu, koji je morao da koristi čak i fizičku silu da bi izvukao živu glavu od provalnika u svom penthausu na Floridi.

Sedamnaestog januara oko 10 uveče Scott Swift se vratio u svoj apartman i tamo zatekao provalnika, tridesetogodišnjaka Terrence-a Hoovera. Navodno su se Scott i Terrence pobili pre zvanične intervencije profesionalaca. Provalnik ima debeli dosije pun provala, oružanih napada, nasilja u vidu davljenja, kidnapovanja i lažnog svedočenja. Nakon prijave slučaja, Hoover nije mogao biti pronađen sve do prošle nedelje, kada je uhapšen prilikom pljačke i zadržan pod kaucijom 50 000 dolara.

Provalnikova majka kaže da se on samo izgubio jer je tražio svoju ženu i da ne treba da mu se sudi ni za šta sem za upadanje na tuđ posed. Pentaus, koji ima tri spavaće sobe i tri kupatila i nalazi se na vrhu zgrade, teško da je mogao biti usputna stanica za čoveka koji je samo tražio svoju ženu. Taylor nije bila sa ocem u vreme provale. Ne znamo još uvek njenu reakciju na ovaj nemili događaj, ali s obzirom na to da je jako bliska sa oba roditelja i da njih akredituje kao zaslužne za njen planetarni uspeh, mora da ju je ova vest teško pogodila.

Pročitajte još  Selena Gomez: Taylor Swift i njena mama su se rasplakale slušajući moju novu pesmu!

U svom filmu, “Miss Americana” Taylor se čak i dotakla teme provalnika i konstantne izloženosti strahu od nepoznatih ljudi koji samo čekaju da se dokopaju njene kuće, pa nam je jasno da ovaj problem nije nimalo naivan, pogotovo ako se u isti umešaju i članovi porodice. Dok su raspravljali o tome da li Taylor treba da se oglasi povodom političkih problema u Americi, njen otac je bio izričito protiv, upravo iz razloga što se plašio za njenu bezbednost, jer obično oni koji utiču na političko mišljenje javnosti na sebe automatski stavljaju metu i rizikuju da im neko ne oduzme život.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Sad ili nikad: Taylor Swift očajnički želi da sruši rekord Katy Perry!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.