Jedan problem manje: Čovek koji je upao u kuću Taylor Swift ide u zatvor!

Sve je teže zvezdama da sačuvaju svoje kuće od manijaka i provalnika, a tu muku dugo muči i Taylor Swift, koja je u aprilu doživela neprijatnost vezanu za njen apartman u Njujorku.

Naime, čovek po imenu Roger Alvarado u aprilu je upao u Taylorinu kuću popevši se kroz prozor merdevinama, pa se još i istuširao u njenom kupatilu i spavao u njenom krevetu! Taylor na svu sreću nije bila u toj kući tada, ali Roger je priznao krivicu i sada mu sleduje šest meseci zatvora i pet godina uslovne kazne, i naravno, zabranjeno mu je da prilazi imovini Taylor Swift.

Ovo nije prvi put da Tay ima problem sa provalnicima, već joj je početkom godine 23-godišnji Justin Christoph Lilly zamalo upao u kuću u Kaliforniji, a i inače je pevačica često na meti poremećenih umova i manijaka –ovo je definitivno najmračniji deo slave ogromne kakvu Taylor ima.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Koliko ga ne voli! Taylor se svideli svi nastupi na iHeartRadio Music Awardsu sem Biebsovog! (video)

One thought on “Jedan problem manje: Čovek koji je upao u kuću Taylor Swift ide u zatvor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.