Tako čudno: Ariana Grande ušla u raspravu sa reperom koji definitivno ne razume pesmu “Thank U, Next”

“Thank U, Next” je planetarni fenomenan i vrti se u svim krajevima planete, a tu frazu sad koriste svi, od fanova i zvezda do sportskih timova. Neki muzičari čak snimaju i svoje verzije, ali je problem što pre toga nisu razumeli poentu pesme!

Uzmimo za primer repera Izzyja, koji je snimio svoju verziju, gde govori o svojim bivšima. Ipak, dok Ari peva o tome šta je sve naučila od svojih momaka i govori da im je zahvalna na tome, on deluje vrlo besno i priča o lošim iskustvima, poput toga da njegova bivša priča laži i govori da je on kriv za raspad veze.

Interesantno, pesma je došla do Ari, koja mu je teška srca odgovorila sa, “Ja sam sigurna da ti se čini da je ovo sjajn ali… Promašio si čitavu poentu. Nadam se da si… OK”. Mnogi su govorili Izzyju nešto slično i pre nego što se Ari oglasila, a on im je odgovorio rečima, “Ako ste ljuti: Razumite, ovo je verzija o mojoj bivšoj, nije ista tema kao Arianine pesme (gde ona hvali svoje bivše). Ako ste ljuti, verovatno ste žensko, a ovaj video ne govori o vama. Zato momci, naš je red.”

Ari je na kraju spustila loptu, dodavši, “Ti si to pretvorio u nešto što je izrazilo tvoje lično iskustvo. To je sjajno. Bravo. Ipak, hvala, sledeći.” Neki od fanova se i sad rugaju Izzyju, pa mu govore da ga je Ariana i ovim komentarom prozvala, što je ipak ružno i nepotrebno, rekli bismo.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Kids' Choice Awards: Brojne nominacije za Tay, Ari, Sel, Justina, Shawna, Camilu...

One thought on “Tako čudno: Ariana Grande ušla u raspravu sa reperom koji definitivno ne razume pesmu “Thank U, Next”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.