Ariana Grande izbacila dve nove verzije “Thank U, Next”, najava za spot obara rekorde po broju pregleda!

Ariana Grande maksimalno koristi popularnost svog megahita “Thank U, Next”, a utorak je bio posebno buran jer su padali rekordi, stigle su nove verzije pesme ali je najavljen i datum premijere spota!

Pođimo redom! Ariana je objavila kombinaciju trejlera za video i pesme kao novi video, ali i “čistu” verziju pesme koja je operisana od psovki. Nažalost, umesto da se to uradi tako što će problematične reči biti zamenjene nekim prikladnijim, ovde su one jednostavno cenzurisane, tako da sve deluje bezveze. Ipak, ovakva verzija pesme je neophodna, jer mnoge radio stanice odbijaju da puštaju muziku koja sadrži psovke!

Kad je reč o spotu, Ariana će ga objaviti ovog petka, a koliko je interesovanje za njega enormno, govori nam to što je on za prvih 24 časa pogledan ludačkih 46 miliona puta! Od toga, 26 miliona puta na YouTubeu a po 10 miliona na Instagramu i Twitteru! Mi jedva čekamo i nadamo se da postoji i duža verzija spota, nalik na kratak film!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Prekršio dogovor: Pete Davidson neće prestati da povređuje Arianu Grande

3 thoughts on “Ariana Grande izbacila dve nove verzije “Thank U, Next”, najava za spot obara rekorde po broju pregleda!

  1. Jedva čekam! Biće odlično ne mogu da vjerujem kako Ari naprednuje od izlaska albuma i pjesme Thank u, next ne mogu da ne budem ponosna na nju! ❤❤❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.