Harry Styles o glasinama da “Perfect” govori o Tay: Pišem iz ličnog iskustva!

hs

Otkakao se pesma “Perfect” pojavila u javnosti traju glasine da je nju Harry Styles napisao o svojoj bivšoj ljubavi Taylor Swift. Ipak, mladi pevač tek sad nam je protumačio njeno značenje.

“Ja pišem iz ličnog iskustva”, priča Harry ali i dodaje: “to ne znači da je pesma obavezno o nekoj određenoj osobi. ‘Perfect’ govori o tome kako veze ne treba shvatati preozbiljno već treba uživati u onome što imate te noći.” On ističe da zaista nije obraćao pažnju na sve priče da ova numera zapravo govori o Taylor. “Ne mogu ja da govorim nekome šta ta pesma znači jer se i meni dešava da pesmu tumačim totalno drugačije u odnosu na ono što oseća tekstopisac. Naravno da mi je to zabavna priča ali svako ima pravo da tumači stvari na svoj način”, ističe Harry.

“Pesme ne moraju bukvalno da se tumače. Ljubavne pesme ne moraju obavezno da budu posvećene jednoj osobi. One mogu da govore o mestu i vremenu gde ste osetili nešto što ste pretvorili u pesmu”, završava on.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Dupli dejt: Selena Gomez bi volela da izađe sa Justinom u pratnji Taylor i Joea?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.