On je pravi: Joe Alwyn ne ponavlja greške prethodnih momaka Taylor Swift

Joe Alwyn i Taylor Swift već dugo su u vezi, a iako u javnost dospeva vrlo malo informacija o tome, očigledno je da su srećni i da sve funkcioniše odlično. Kako sad piše Us Weekly, Joe zna kako da sačuva Taylor za sebe.

“Ona ga smatra jednim od najkul momaka”, piše magazin. “On je jako opušten i bezrezervno je podržava”. U prevodu, Joe nema problem sa tim što je skroz u njenoj senci kad je reč o javnosti i medijima, baš kao i što ne drami kad ona mora da ide na velike turneje koje joj oduzmu najveći deo godine.

Interesantno, sama Taylor navodi da su njih dvoje par još od 28. septembra 2016. godine, a još interesantnije, poslednji put su zajedno viđeni 29. septembra ove godine godine nakon što je Tay bila na premijeri njegovog filma “The Favourite” u Njujorku.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Taylor Swift & Calvin Harris: Konačno pod istim krovom, planiraju i veridbu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.