Cifre ne lažu: Ovo su 100 najpopularnijih pesama u Americi u 2017. godini!

Početak godine je odličan da se prisetimo nekih najvećih uspeha koji su obeležili onu prethodnu kako bismo isplanirali ciljeve koje želimo da ostvarimo u novoj godini. Kada je u pitanju muzika, 2017. godinu su obeležili sjajni hitovi koji nam jednostavno nisu izlazili iz glave, a sada možemo pogledati Billboardovu listu od 100 njapopularnijih pesama u 2017. godini!

Dosta vas je sigurno očekivalo da će se Despacito (Remix) naći na samom vrhu ove liste, međutim on zauzima drugo mesto, dok brojke pokazuju da je Edova pesma “Shape Of You” najpopularnija pesma koja je obeležila prethodnu godinu! The Weekndova pesma “Starboy” nalazi se na 20. mestu, a 22. i 23. mesto zauzimaju Charlie Puth, odnosno Shawn Mendes sa svojim hitom “There’s Nothing Holdin’ Me Back”.

Zaynov duet sa Taylor Swift “I Don’t Wanna Live Forever”, odnosno duet Selene Gomez sa Kygom “It Ain’t Me” takođe nisu izostali sa liste. Odlično su se plasirali i momci iz One Directiona, Niall Horan i Liam Payne koji zauzimaju mesto u prvih 40 hitova, a tu se nalazi i Taylor Swift sa svojim singlom “Look What You Made Me Do”.

Ariana Grande i pesma “Side To Side” nalaze se na 43. mestu, a “Sorry Not Sorry” Demi Lovato nalazi se samo nekoliko pozicija ispod. Nakon svega, spuštamo se skoro na sam kraj liste, to jest na 96. mesto gde se nalazi Camila Cabello i njena hit pesma “Havana”. Da li je na listi i vaša omiljena pesma i da li biste nešto promenili? Celokupnu listu pogledajte ovde.

Pročitajte još  Da li ste je probali? Aplikacija Taylor Swift prolazi jako loše!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

6 thoughts on “Cifre ne lažu: Ovo su 100 najpopularnijih pesama u Americi u 2017. godini!

    1. Običan album? Verovatno od sutra. Cena će biti 1999. Ova izdanja sa časopisom su se rasprodala inače.

  1. Hoćete li ikad pokušati nabaviti makar nekoliko (od 3 različita) primjeraka jednog albuma Soy Luna, molim vas nezz da li ste primjetili ali mi rastemo…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.