Još jedna pobeda: Taylor Swift pobedila na sudu agenta za nekretnine koji ju je tužio!

Taylor Swift već ima dugu istoriju na sudovima i često su je umetnici tužili za krađe pesama, a jedan DJ ju je čak tužio da je lagala da ju je neprimereno uhvatio na meet and greetu. Ovoga puta Tay je na sudu bila zbog tužbe agenta za nekretnine koji joj je navodno pronašao kuću koju je ona kasnije kupila!

Naime, agent za nekretnine sa Menhetna tražio je Taylor Swift odštetu od milion dolara jer joj je, navodno, on našao prestižnu kuću koju je ona kasnije kupila za 18 miliona 2017. godine. Agent sada traži odštetu jer smatra da se Taylor ne bi našla sa prodavcem da nije bilo njega, ali sud je odlučio da agent nema dovoljno dokaza da natera Taylor da mu uplati milion dolara odštete.

Taylor je ovim uspela da reši još jedan dugogodišnji sudski proces ali, nažalost, ona je večita meta ovakvih stvari kao i recimo Justin Bieber jer mnogi vide da mogu da probaju da izvuku nešto njihovog bogatstva, ali Tay je uglavnom imala sreće da na sudovima pobedi!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Harry Styles: Šta bih u lice rekao Taylor Swift ako se sretnemo

3 thoughts on “Još jedna pobeda: Taylor Swift pobedila na sudu agenta za nekretnine koji ju je tužio!

  1. Fifth harmony je prva zenska grupa koja ima spot sa 2 biliona pregleda na Jutjubu,pisite o tome molim vas!<3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.