Opet na sudu: Trgovac nekretninama tužio Taylor Swift zbog kuće od 18 miliona!

Taylor Swift izgleda da stalno mora da se bori sa tužbama – sada ju je tužio trgovac nekretninama sa Menhetna!

Naime, trgovac nekretninama Douglas Elliman tvrdi da ova megazvezda njemu nije platila milion dolara za kupovinu kuće u glavnom delu Menhetna, i Taylor u ovom delu ima penthaus na dva nivoa. Douglas tvrdi da ju je upoznao sa vlasnikom kuće pored njenog penthausa, dok njen posed nije imao garažu unutra pa je morala da se parkira ispred zgrade, što bi bilo dobro za paparace koji žele da uhvate njen korak. Ipak, Taylorin tim je navodno na kraju sav novac dao agentu koji se i nije angažovao kao on!

Douglas kaže da je Taylorin menadžment ubrzo isključio njega iz svega i ostao mu dužan milion dolara jer joj je on pronašao kuću od 18 miliona sa baštom na krovu, bioskopom, teretanom i barom – iako se Taylorino ime ne navodi u optuženima, neko iz njenog tima će se morati da se na sudu pojavi!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Kome ide u ruke Taylor Swift - 1989?

6 thoughts on “Opet na sudu: Trgovac nekretninama tužio Taylor Swift zbog kuće od 18 miliona!

  1. Tay je medju bogatijim zvezdama i sad ljudi pokusavaju da dobiju pare od nje na taj nacin.Bas su jadni….

  2. Ovde Taylor ništa nije kriva, već njen tim. Kao što ste i sami rekli, njeno ime se ne nalazi na listi optuženih, tako da naslov nije baš najtačniji :/

  3. U naslovu ste stavili "Opet na sudu", a posle "iako se Taylorino ime ne navodi u optuženima, neko iz njenog tima će se morati da se na sudu pojavi!" preterujete sa ovim lažnim naslovima samo da bi ste je izhejtovali.

    1. 1. To što je neko na sudu ne znači da je kriv
      2. Taylor jeste zvanično na sudu, samo što šalje svoje predstavnike, to je uobičajena praksa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.