Taylor Swift pobedila na suđenju!

Posle nedelju dana svakodnevno suđenja, Taylor Swift dokazala je da ju je DJ David Mueller zaista neprimereno uhvatio tokom meet and greeta 2013. godine pa je sudija presudio u njenu koristi i dodelio joj simboličnih 1$ kao naknadu jer je upravo toliko i tražila.

Porota je odlučila da Taylor, njena mama Andrea i menadžer Frank Bell nisu krivi što je ovaj DJ izgubio posao i da su imali prava da ga prijave njegovim direktorima nakon što je on uhvatio pevačicu za zadnjicu. Kao što znamo, Mueller je taj koji je tužio Tay da je slagala i da je zbog toga dobio otkaz na poslu gde je primao 12.500 dolara mesečno ali je u petak sud utvrdio da za to nema dokaza.

U ponedeljak, Taylor je dokazala da se incident zaista desio a ona je tražila samo 1$ kao odštetu jer se ovde ne radi o novcu već o tome da se dokaže kako se desilo nešto loše i da ovakve stvari više nikad ne smeju da prođu. Tay je objavila i saopštenje za medije gde se zahvaljuje svima koji su bili uz nju i poručila da će donirati novac za žrtve seksualnog nasilja. Sa druge strane i Mueller je slobodan čovek ali sa reputacijom osobe koja je izgubila ovako suđenje, neće mu biti lako da nađe posao!

Pročitajte još  Gorko se kaje: Momak upao na binu na koncertu Taylor Swift, čeka ga do četiri godine zatvora!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

12 thoughts on “Taylor Swift pobedila na suđenju!

  1. Tako treba Tay,najbolja si i upravu si uvjek,to si dokazala ovim! <3 Drago mi je zbog Tay! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.