Počelo suđenje Taylor Swift: Mama Andrea plakala, sevale optužbe!

U utorak je u američkoj državi Kolorado počelo suđenje u koje je Taylor Swift i tužena i oštećena strana a sudi se zbog njene navodno lažne optužbe da ju je DJ David Mueller neprimereno dodirivao tokom meet and greeta na njenom koncertu 2013. godine.

David je nakon njene optužbe ostao bez posla i pokrenuo je tužbu još septembra 2015. godine tražeći od Taylor da mu isplati tri miliona dolara kao odštetu. Taylor je poludela zbog toga pa je odlučila da i ona tuži njega upravo zbog seksualnog napada jer joj je on zadigao suknju i dodirivao joj pozadinu. Taylorin advokat je u sudu poručio svima da razmisle kakav bi to razlog mogla da ima Taylor da se vucara po sudovima i lažno optužuje osobu koju pre toga nije videla u životu. “To je sve što imamo da vam kažemo – on ju je uhvatio za pozadinu”, rekao je advokat Douglas Baldridge. “Ona želi da poruči da uvek možete da kažete ne, čak i kad vas neko uhvati, ma ko da je.”

Kako piše People, osim Taylor u sudnici je bila i njena mama Andrea koja je sve vreme brisala suze. Advokat optuženog DJ-a kaže da je do dodirivanja možda i došlo ali da je Taylor optužila pogrešnog čoveka koji je zbog doživeo pravi pakao jer ne samo da je otpušten sa posla već je i obeležen za čitav život. Suđenje će se nastaviti danas a možda će i Taylor svedočiti.

Pročitajte još  Očigledna promena: Kako izgleda javni život Taylor Swift u „Reputation“ eri?

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

11 thoughts on “Počelo suđenje Taylor Swift: Mama Andrea plakala, sevale optužbe!

  1. Famoz da li će te na kraju objaviti i kako je sve prošlo?
    Inače nadam se da će sve biti pravedno riješeno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.