Svi su oduševljeni Seleninim nefotošopovanim fotkama u bikiniju!

Kad god neka zvezda objavi seriju fotki, to obavezno izazove i dosta toksičnih komentara, naročito kad su u pitanju slavne devojke. Ipak, Selena Gomez napravila je pravo čudo, jer je njene fotke sa snimanja kampanje za kolekciju kupaćih kostima nailaze samo na pohvale! Selenita je tako objavila nekoliko neobrađenih slika gde nam pokazuje kako se ne stidi svog izgleda!

Ono što se svima najviše dopada jeste što ona izgleda zdravo – obline joj se jasno naziru, ali u tome nema ničega lošeg. Sel nikad nije bila devojka nalik izgladnelim manekenkama ili našim mršavim Instagram zvezdicama koje vole da se slikaju sa parčetom pice koje pojedu valjda jednom mesečno.

Isto tako, Selena Gomez nije gojazna – ovo je normalan izgled ljudskog tela i niko ne bi trebalo da se stidi ako izgleda ovako! Ipak, kao što je nezdravo biti previše mršav, mi nikad nećemo biti medij koji podržava takozvani “body positivity”, a koji hvale devojke poput Lizzo koje su izuzetno gojazne i time pod neverovatan pritisak stavljaju svoje organe.Prihvatiti sebe ne znači da ne treba raditi na sebi – potrebni smo i sebi i drugima zdravi, a to nije tako teško kako se čini!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Uskoro: Selena Gomez kao muzički gost legendarne TV emisije! (video)

One thought on “Svi su oduševljeni Seleninim nefotošopovanim fotkama u bikiniju!

  1. Lijepa, zgodna, prije svega prirodna! I slažem se sa vama u vezi Body Positivity-a. To je zamišljeno za ljude s ožiljcima, sindromima, amputiranim dijelovima tijela itd., a po meni bi čitav cilj toga trebao biti poticanje na pozitivnu promjenu, jer pretilost često dovodi do jako ružnih scenarija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.