Nema glas beše? Selena Gomez objavila dve nove pesme, zvuči savršeno!

Selena Gomez nikad neće imati tako moćan vokal kao recimo Demi Lovato ili Ariana Grande, ali svima bi odavno trebalo da bude jasno da je njen glas daleko iznad proseka, što pokazuju i dve nove pesme koje je snimila za seriju “13 Reasons Why”.

Selenita je tako napravila obradu hita sa početka osamdesetih pod nazivom “Only You” a nakon toga i akustičnu verziju svoje pesme, “Kill ‘Em With Kindness”. Mislimo da će svaki Selenator uživati uz ove dve stvari gde Sel pokazuje sve što može kad je u pitanju njen glas koji tako jako pokreće emocije.

Ovako setna melodija i Selin glas savršeno idu uz temu serije koja govori o devojci koja je počinila samoubistvo nakon što je bezbroj puta povređena od ljudi iz svog bliskog okruženja koji nisu ni bili svesni toga koliko su joj naškodili.

https://youtu.be/_eSVNcbce5g

https://youtu.be/VDYoG7p4H74

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #71 - Tini startuje sa vrha, rekordan broj glasova!

7 thoughts on “Nema glas beše? Selena Gomez objavila dve nove pesme, zvuči savršeno!

  1. Stvarno prelepo, mozda ona nema mocan vokal kao Demi ili Ariana, ali iako veoma volim njihove glasove (Demikin posebno), oni u meni nikad nece moci da probude emocije kao Selenin glas ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.