“Svi misle da sam Ariana Grande”: Devojčica od 14 godina uživa u slavi!

Ariana Grande dobila je dvojnicu, prenose američki mediji. Iako je čak 12 godina mlađa od Ari, 14-godišnja devojčica Paige Neimann iz Kalifornije baš podseća na Ari, a to joj je i mnogo pomoglo da postane izuzetno popularna na društvenoj mreži TikTok gde već ima preko milion pratilaca!

Paige kaže da su joj prvi put rekli da liči na Ari kad je imala 10 godina, a onda je jednog dana odlučila da počne da imitira njene poze i frizuru, pa je primetila da to izazivala veliku pažnju Arianatora! Kako ona ističe, između Ari i nje postoji neverovatna sličnost verovatno i zato što su obe poreklom i Italijanke i Amerikanke! Ova devojčica kaže da je odavno navikla na negativne komentare. “Njih vređa jer ja ličim na Arianu. Govore mi da treba budem svoja ili da je Ariana samo jedna i da ja nikad neću biti ona” ističe ona, ali i navodi da je puno Arianatora podržava, shvatajući da je ovo samo jedan način da se njihovom idolu oda počast. “Mene i nije briga šta hejteri govore. Radiću ono što mene čini srećnom, a to što ličim na Arianu mene čini srećnom.”

View this post on Instagram

Imagine a world like that ♡

A post shared by ♡ 𝒫𝒶𝒾𝑔𝑒 ♡ (@paigeniemann) on

Interesantno, Paige kaže da je u kontaktu i sa mnogim drugim devojkama koje liče na Arianu, ali ne i sa Jacky Vasquez o kojoj smo već pisali, a koju na Instagramu prati skoro 200.000 ljudi. Paige kaže da postoji oko 20 devojaka koje liče na Arianu i dodaje da se one dopisuju i jedna drugoj poručuju kako ne bi trebalo da slušaju hejtere.

View this post on Instagram

🍕❤️🍒

A post shared by ♡ 𝒫𝒶𝒾𝑔𝑒 ♡ (@paigeniemann) on

Da mi ne donosimo sud, da li vam se čini da ova devojčica toliko liči na Ari da bi vas zbunila makar na sekund ili je sve plod toga što ona kopira njenu odeću, frizuru i način na koji se šminka? Ipak, s obzirom na njenu popularnost na društvenim mrežama, dobar deo Arianatora misli da je to slučaj!

Pročitajte još  Objavila, pa obrisala: Ariana Grande otkrila naziv nove pesme!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on ““Svi misle da sam Ariana Grande”: Devojčica od 14 godina uživa u slavi!

  1. Lici na Ari ne toliko po licu koliko po stajlingu, sminci i kosi. Da je vidim na ulici sigurno je ne bih zamenila za Arianu, koja je meni mnogo lepsa od ove. Ima samo 14 godina, previse je sto se tako oblaci i tooliko sminka za tako mlado doba.

  2. Sve je to sminka, na drugoj slici se bas isticu obrve koje su previse crtane i previse spojene i na licu ima mnogo razlicitih vrsta pudera i kontura. Podseca na nju ali nikad Arianu i nju ne bih pomesala, jednostavno Ariana je jedna. Ovakve hejt komentare dobija i Anna Lazarevic, da je ona kopija, da nikad nece biti kao Ariana itd… I donekle se slazem sa time sto se tice Anne Lazarevic jer ona ipak preteruje, mnogo kopira Arianu, a ne lici. Ova sad devojcica podseca na nju, ali sve je to sminka i ja bi mogla da izgledam kao Ariana, cak mi neki i kazu da licim na nju.

    1. Eto ekspertske analize 🙂 A ne znamo što hejt na Annu, makar zbog nas nemojte, predobra je i uvek nam pomaže. Ne znamo ljubazniju jutjuberku od nje.

      1. Ja nisam rekla da ne volim Annu, bas naprotiv, volim da je gledam i super je YouTuberka, samo je malo preterala sa time sto se sminka i oblaci kao Ariana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.