Demi Lovato poručila Shawnu i Camili: Zbog vas se osećam kao matora žena!

Demi Lovato ima tek 27 godina, ali danas može da se “zahvali” Shawnu Mendesu i Camili Cabello koji su je prvi put naterali da se oseća matoro! Demika je tako objavila fotku koju je dobila od njih dvoje a na kojoj je hvale, poručujući da su odrastali uz nju i da im je ona inspiracija još od Disney dana!

“Draga Demi, mislimo na tebe i pričamo o tome koliko si nas inspirisala kad smo bili deca”, stoji u poruci koja je potpisana sa “Ljubav, Shawn i Camila”. Naravno, Demi je bila pozitivno iznenađena, ali je morala i da se našali! “Ovo je tako slatko i simpatično… isto tako, osećam se matoro, ali vredno je toga jer je ovo tako lepo. Hvala vam puno, volim vas.”

Demi Lovato/Instagram

Naravno, Demi je samo pet godina starija od Camile, odnosno šest od Shawna, ali kako je karijeru počela baš rano, ne čudi što im je ona inspiracija. Demi je uostalom sudbinski vezana baš za Camilu jer je bila sudija u X Factoru 2012 godine, baš u momentu kad su u njemu učestvovale i Fifth Harmony. Demi je tad pričala da grupa ima potencijal, ali je i otkrila da samo jedna od devojka zaista sija. Iako ona tad nije htela da govori koga bi izdvojila, kasnije je otkrila da misli baš na Camilu! Možda bi one i mogle da udruže snage, s obzirom da Demi radi na novom albumu, a da će uskoro objaviti i prvi singl!

Pročitajte još  Ko su najbolji fandomi godine? Startuje drugi Famoza fandom awards!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.