Majin test: Da li je na slici Ariana ili njena dvojnica Paige?

Prethodnih meseci mnogo se pričalo o dvojnici Ariane Grande Paige Neimann, a ova devojka imala je i tu sreću da je Ari kontaktira. Maja je sad uradila sjajnu stvar i napravila test u kome testira oštro oko arianatora i proverava da li oni uvek mogu da prepoznaju ko je Ari a ko je Paige!

U ovakvim testovima ideja je da svaki put znate ko je u pitanju, tako da se nema prava na grešku! Iako deluje prosto, čini nam se da će biti par slika u kojima će svi imati dilemu, jer se Maja potrudila da ne postavlja one fotke koje su najpoznatije. Da li ste uspeli da tačno odgovorite na sva pitanja?

Fun test jeste rubrika u kojoj objavljujemo vaše kvizove! Kad napravite kviz pomoću sajta opinionstage.com, pošaljite nam ga [email protected] a u naslovu navedite Za Fun Test. Kviz mora imati barem devet pitanja!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Fenomenalno: Naši Arianatori čestitali rođendani Ari na 160 plakata!

5 thoughts on “Majin test: Da li je na slici Ariana ili njena dvojnica Paige?

  1. 9/9
    Bravo!!! Ti imaš oko-sokolo
    Na nekim slikama bas lice (zbog sminke i ostalog), ali mogu se razlikovati! Inace, Majo, odlican kviz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.