Fandom se drži zajedno: Starija Arianatorka kupila kartu mlađoj koja je bila žrtva prevare!

Ariana Grande održala je još jedan odličan koncert, ovog puta u Sidneju u Australiji a lokalni mediji danas a divljenjem pišu nastupu ali i ponašanju jedne članice fandoma koja je drugoj pomogla da joj to veče bude najlepše u životu iako se činilo da će se završiti suprotno.

Kako prenose mediji, devojčica koja ima 12 ili 13 godina je ko zna koliko štedela za kartu od 200 dolara a kad se pojavila na ulazu, rečeno joj je da je kupila falsifikovanu ulaznicu! Nakon toga, ona se samo sklupčala, skinula sa glave rajf sa zečjim ušima i počela da plače. Međutim, tad joj je prišla starija Arianatorka i počela da je teši a onda je otišla na blagajnu i kupila joj kartu! Kad je devojčica odbila da je uzme jer ne želi da nepoznata osoba kupuje nešto za nju, dobila je odgovor, “Ne bude blesica, ko zna koliko si putovala, moraš da vidiš Ari.” Kako navodi portal Junkee, nakon toga je usledio najjači zagrljaj koji su ikad videli!

I starija i mlađa članica fandoma mogle su da uživaju u koncertu za koji se kaže da je bio izvanredan a Ari je plačući pevala “Somewhere Over the Rainbow”, prisećajući se svih koji su izgubili život na koncertu u Mančesteru. “Ariana je mogla da otkaže turneju i tuguje sama. Međutim, ona to nije uradila jer zna da je fandomu potrebnija nego ikad. Lakše je ozdraviti kad ste zajedno sa nekim”, stoji u zaključku.

Pročitajte još  Ariana Grande je najveća mlada zvezda našeg regiona, M&M najjači u Srbiji, BTS u BiH!

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Fandom se drži zajedno: Starija Arianatorka kupila kartu mlađoj koja je bila žrtva prevare!

  1. Ajao,malo je ljudi koji bi to uradili,svaka joj cast,lepo je postupila 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.