Sve vidi: Taylor poslala poklone teškoj povređenoj Swiftie!

Taylor Swift i dalje uspeva da isprati šta se dešava u njenom fandomu, a to je na svojoj koži sad iskusila i devojčica Lindsay Sizemore koja posle teške saobraćajne nesreće leži u bolnici sa povređenim vratom i slomljenom rukom i nogom. Devojka kaže da i dalje ne može da veruje da joj je Taylor sad ukazala pažnju i poželela brz oporavak.

“Konačno sam prestala da plačem dovoljno dugo da bih vam objavila da mi je Taylor poslala cveće i rukom ispisanu poruku”, napisala je Lindsay na svom Twitteru uz par slika gde je vidimo sa poklonima. “I dalje sam u potpunom šoku!”

“Ni za milion godina nisam očekivala da ću dobiti cveće od nje. Ne znam ni kako je znala za mene, niti da sam povređena. Ona je nešto kao vila! Umanjila mi je bol od slomljene noge, vrata, leđa, prsta i 11 rebara. Ulepšala mi je život u ovako mračnom vremenu, blagoslovena sam.” Po reakcijama Lindsay, biće da niko nije vodio kampanju da joj se Taylor javi, već da je ona to sama nekako saznala i reagovala!

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Nije greška: Taylor Swift na sudu, zahteva JEDAN dolar odštete!

Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Sve vidi: Taylor poslala poklone teškoj povređenoj Swiftie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.