Preslatko: “Velika” Taylor Swift poslala poklon maloj “Taylor Swift”! (video)

taylor-swift

Iako ima samo 12 godina, devojčica Grace VanderWaal pobedila je u novoj sezoni “Amerika ima talenat” a stalne ocene žirija i medija da je u pitanju nova Taylor Swift primetila je upravo slavna pevačica koja joj je sad to i pokazala!

Neverovatna Tay poslala je svojoj mlađoj verziji pismo ali i veliki buket cveća a malo je reći da je Grace bila presrećna kad je shvatila šta se desilo! “Reči ne mogu da opišu koliko sam počastvovana ovim… Hvala ti, mnoooogo!” napisala je ona uz video u kome je vidimo kako skače i vrišti vičući, “Taylor Swift je poslala… Taylor Swift mi je ovo poslala”.

Grace je inače ne samo pevačica već ume i da svira a i sama piše svoje pesme. Ipak, ono što sudije u šou ističu jeste da je njen najveći kvalitet to što je skroz drugačija. “Nikad niste čuli nekog kao što je ona. Nikad niste čuli takve stihove i možemo da kažemo da si najsajnija zvezda koja je izašla iz ovakvih šoua”, poručio joj je sudija Howie Mandel. Grace je inače osvojila milion dolara zahvaljujući pobedi a dobar deo novca pokloniće u humane svrhe – baš kao što bi uradila “velika” Taylor!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Jesu li ovo dokazi? Fandom veruje da je Taylor Swift trudna!

5 thoughts on “Preslatko: “Velika” Taylor Swift poslala poklon maloj “Taylor Swift”! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.