Sunčicin blog: 5 serija koje uskoro kreću sa emitovanjem!

Hi again! Sunčica je i evo me sa 15. blogom. Za ovaj blog sam odlučila da hajmo reći-predstavim 5 serija koje uskoro treba da krenu sa emitovanjem, i ja lično ne mogu dočekati to. Već sam naglasila u par navrata u prethodnom blogu da će nekoliko narednih (uključujući ovaj) biti upravo o serijama.

Pre svega želim da naglasim da kako ove serije nisu još uvek krenule sa emitovanjem, nema tako puno podataka o njima. Naravno, potrudiću se da svaku od njih opišem u nekoliko reči, mada mislim da je super ideja i da pogledate trailere za serije, ako želite da malo više saznate o njima, pošto ih ja nisam postavila u blogu. U svakom slučaju, da ne dužim više, hajde da krenemo sa temom bloga!

5) The Good Cop

Što se tiče ove serije, mislim da već možete iz naslova shvatiti otprilike o čemu se radi. Tu je Tony Caruso Sr. (Tony Danza) čija je karijera završena, i čiji istoimeni sin Tony Caruso Jr. (Josh Groban) je odlučio da se želi baviti istim poslom kao i njegov prethodnik. Međutim, on svoj posao doživljava i obavlja na sasvim drugačiji način. Serija ja je inače Netflixova, tako da će čitava sezona izaći 21.09. i najverovatnije će imati 10 epizoda. Žanr je inače komedija, detektivski i slično.

4) Roswell, New Mexico.

Nakon povratka u svoje rodno mesto-Roswell Liz Ortecho (Jeanine Mason) otkriva da je njen teen crush Max (Nathan Parsons) vanzemaljac koji je toliko vremena uspeo u sakrivanju svog pravog identiteta i svojih mogućnosti. Otkriva i da on nije jedini vanzemaljac, međutim mora i da se izbori sa svojim problemima. Još uvek se ne zna tačan datum kada će serija izaći, jedino da će to biti negde u sezoni 2018-2019 i da je najverovatnije da će negde početkom 2019. to biti, ali je poznato da je žanr drama, natprirodan, sci-fi i misterija, a prikazaće se na kanalu CW i prvu epizodu će režirati Julie Plec (režirala je ,,TVD” i ,,TO”).


3) The Heiresses

O ovoj seriji mi je najteže da govorim iz razloga što je o ovoj seriji najmanje informacija poznato, bar što se tiče ove liste. Bazirana je na knjigama Sare Shepard (koja je napisala ,,Pretty Little Liars”) ali se ne zna da li će biti spin-off serije ili će pratiti knjige. Sve što je poznato jeste da će Shay Mitchell imati vodeću ulogu, i da će Marleene King takođe učestvovati u realizaciji ovog projekta. Prema knjigama, radi se o porodici Saybrooks koja poseduje dijamantsku industriju, ali se istovremeno susreće sa neverovatnim poteškoćama. Postoje mnoga nagađanja da će čitava produkcija početi tokom ovog avgusta/kolovoza a emitovanje tokom sezone 2019-2020, no ništa još uvek nije zvanično.

2) Legacies

Ljubitelji serija ,,The Vampire Diaries” i ,,The Originals” su sigurno već informisani o ovoj seriji budući da je njihov spin-off, no morala sam da je uvrstim na ovu listu budući da i sama jedva čekam da krene sa emitovanjem! Dakle Hope Mikaelson (Danielle Rose Russel) dve godine nakon događaja iz ,,TO” pohađa ,,Salvatore School for the Young and Gifted” zajedno sa bliznakinjama Josie (Kaylee Bryannt) i Lizzie Saltzman (Jenny Boyd). Tu je naravno i Alaric Saltzman (Matt Davis), a škola je posvećena učenju kontrole nad moćima natpridonih bića. Sa emitovanjem kreće 25.10. a žanr je natprirodni, drama, horor i fantazija, a biće prikazana na kanalu CW.

1) Pretty Little Liars: The Perfectionists

Ako ste čitali moj prethodni blog o serijama, već znate da se na prvom mestu nalazila serija ,,Pretty Little Liars” tako da je ovo i očekivano, ali prvo mesto na ovoj listi za mene zauzima serija ,,PLL: The Perfectionists” koja predstavlja drugi spin-off prethodno navedene serije (prvi je bio serija ,,Ravenswood” koja je emitovana tokom 2013. i 2014. godine, no sada to nije tema). Dakle radi se o gradu Beacon Hights gde sve izgleda tako savršeno. Tu su Ava (Sofia Carson) koja obožava modu, Caitlin (Sydney Park) koja je ekspert u čuvanju tajni, Dylan (Eli Brown) koji je muzička duša, zatim Andrew (Jacques Colimon) koji je ljubitelj arhitekture i mnogi drugi. Tu su i neka već dobro poznata lica poput Alison DiLaurentis (Sasha Pieterse) i Mona Vanderwaal (Janel Parrish). Serija će biti prikazana tokom 2019. godine i prva sezona će imati 10 epizoda, ali još uvek nije poznat tačan datum emitovanja serije. Biće emitovana na kanalu Freeform a žanr serije je triler, misterija, i naravno-tinejdžerska drama. Mislim da je ovom plasmanu dosta doprinelo to što sam veliki ljubitelj serije ,,Pretty Little Liars” no ne sumnjam da će me i ova serija oduševiti.

I to bi bilo to što se tiče mog 15. bloga, nadam se da vam se dopao. Očekujte od mene vrlo brzo novi blog. Nadam se da vam je bilo interesantno da ga čitate i da ste bar malo podstaknuti da pogledate barem neku od ovih serija, naravno kada krenu sa emitovanjem. Koje su vaše omiljene serije sa ove liste? I koje vi serije jedva čekate da krenu sa emitovanjem? Puno pozdrava, Sunčica. 😊

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde.

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

9 thoughts on “Sunčicin blog: 5 serija koje uskoro kreću sa emitovanjem!

  1. Odličan blog, kao i uvek. Od ovih serija sam jedino ćula za Legacies i Perfectionists. Inače mislim da je tema veoma originalna i da koliko mi se čini, nije niko napisao već ovakav blog, makar ne u skorije vreme. Blogovi su ti genijalni zaista, oduševljavaš me izova i iznova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.