Sunčicin blog: Sedam pevačica čiji će se debitantski albumi uskoro pojaviti!

Ćaos, ponovo. Sunčica je i tu sam sa svojim 124. po redu blogom. Evo još jednog takozvanog update bloga, i to o 10 pevačica čiji će se debitantski albumi uskoro pojaviti! Naravno, kao i sve svoje dosadašnje blogove, i ovaj ću započeti sa nekoliko uvodnih reči, a zatim prelazimo i na samu temu ovog bloga.

Dakle, već možete pretpostaviti o čemu je ovo reč. Pre nego što počnemo sa blogom, hoću da naglasim da se ovo odnosi na studijske albume ovih izvođačica, a ne na soundtrack-ove, extended play-ove i slično. Isključivo studijski albumi. Za ovaj blog sam izdvojila njih 7 mada ih ima stvarno dosta koje sam želela da napišem, ali opet-da blog ne bude predugačak, pokušala sam da taj izbor suzim. Nisam ih ređala ni po kakvom redosledu, već sam potpuno nasumično nabrajala. Pošto ne znam kada će na red doći ovaj blog, do tada će možda neke od njih i izbaciti albume, pa želim da naglasim da u trenutku kada pišem ovo, još uvek nisu. Verovatno će biti još neki blog na ovu temu, no do tada, neću više dužiti, nego hajde da pređemo sa samom temom ovog bloga.

Olivia Holt

Krećemo sa Oliviom Holt. Što se tiče njene diskografije, ona je do sada kao solo izvođač izbacila svega svoj debitantski extended play ,,Olivia” i to tokom leta 2016. godine. Od tada je izbacila nekoliko singlova, ali se u međuvremenu dosta posvetila i glumi, mada i sama je rekla da će nastaviti i muzičkim ,,vodama” kao i da planira uskoro da objavi svoj debitantski album. Kada će to tačno biti, još uvek nije poznato.

Normani

Sledeća jeste Normani, članica grupe Fifth Harmony koja je trenutno na pauzi, posvetila se u potpunosti svojoj solo karijeri i za ovu godinu je najavila svoj debitantski album. Do sada je objavila nekoliko singlova a uskoro ide na turneju ,,Sweetener” sa Arianom Grande, tako da će možda i u toku toga objaviti album, koji toliko neizvesno iščekujemo. Bukvalno ne mogu opisati koliko bih volela da se što pre taj album pojavi.

Billie Eilish

Zatim Billie Eilish, koja je jedina sa ove liste čiji album ima zvaničan datum, a izaći će za koju nedelju (u trenutku kada pišem blog). Stvarno sam nestrpljiva po tom pitanju, a inače na albumu će se između ostalog naći i pesme ,,When The Party’s Over” & ,,You Should See Me In A Crown”, kao i trenutno najnoviji singl ,,Bury A Friend”. Mislim da su joj pesme vrhunske i sigurna sam da će i ceo album biti upravo takav.

Dove Cameron

Prema objavama na njenim nalozima na društvenim mrežama, može se zaključiti da je debitantski album Dove Cameron zaista blizu i da je samo pitanje trenutka kada će se pojaviti. Ona je za sada izbacila nekoliko soundtrackova, pesme za razne filmove i serije, a jedva čekam da krene i sa solo pesmama i ovim albumom, tako da se nadam da će se uskoro pojaviti jer ne sumnjam da će biti odličan.

Hailee Steinfeld

Naredna jeste Hailee Steinfeld, koja je za ovu godinu potvrdila svoj debitantski album. Rekla je da nakon završetka snimanja jedne serije u kojoj inače ima vodeću ulogu, potpuno će se posvetiti muzici na neko vreme i zatim će izbaciti album a možda sledi i turneja. Inače, ona je predstavila svoj debitantski extended play ,,Haiz” još tokom 2015. godine. Kako je Hailee među mojim omiljenim izvođačima ikada, stvarno se nadam da će to što pre biti.

Sofia Carson

Nakon toga, Sofia Carson. Ona je nedavno izbacila nekoliko pesama, uključujući saradnje sa Alan Walker-om & Galantis, a pre toga je već izbacivala razne soundtrackove i solo pesme, no njen debitantski album je još uvek u procesu. Ne mogu dočekati to bukvalno i stvarno mislim da ću nas oduševiti svojim albumom, koji će, nadam se, se pojaviti što pre jer ne mogu opisati bukvalno koliko sam nestrpljiva.

Dinah Jane

I za završetak ovog bloga, Dinah Jane koja je takođe za ovu godinu potvrdila svoj debitantski album. Za sada je od solo pesama izbacila ,,Bottled Up” sa Marc E. Bassy & Ty Dolla $ign, a na nekim nastupima je pevala još par pesama koje još uvek nisu izašle, ali će, pretpostavlja se bar, se te pesme pojaviti na njenom debitantskom albumu. Svakako, nadam se da će se uskoro pojaviti jer sam sigurna da će biti sjajan.

I to bi bilo sve što se tiče mog 124. bloga, nadam se da vam se dopao. Očekujte od mene vrlo brzo novi blog. Nadam se da vam je bilo interesantno za čitanje. Koje debitantske albume vi iščekujete sa nestrpljenjem? Naravno, to mogu biti i neki van ove liste. Napišite u komentarima. Puno pozdrava, Sunčica.

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Sunčicin blog: Sedam pevačica čiji će se debitantski albumi uskoro pojaviti!

  1. Super blog, samo si jedanput u tekstu stavila 10 pevacica…
    Inace, blog je stvarno dobar!👍👍👍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.