Sunčicin blog: Još 7 pevačica čiji će se debitantski albumi uskoro pojaviti!

Ćaos, ponovo. Sunčica je i tu sam sa svojim 125. blogom po redu. Kao što sam u prethodnom blogu naglasila, evo i novog dela liste pevačica čiji će se debitantski albumi uskoro pojaviti. Naravno, kao i sve svoje dosadašnje blogove i ovaj ću započeti sa nekoliko uvodnih reči a zatim prelazimo i na samu temu ovog bloga.

U prvom delu sam već objasnila dosta toga, no samo ću još naglasiti ponovo da u trenutku pisanja ovog bloga, njihovi debitantski albumi još uvek nisu izašli, a kako ne znam kada će na red doći ovaj blog, do tada će se ti albumi već pojaviti. Takođe, nisam uprajala soundtrackove, extended play-ove i slično, već isključivo se ovo sve odnosi na studijske albume. Pred vama je još 7 pevačica čiji će se debitantski albumi uskoro pojaviti, ali možda bude još ovakvih blogova. Nisam ih puno opisivala niti ređala po nekom redosledu, već skroz nasumično. Neću više dužiti sa ovim uvodnim delom, već hajde da pređemo na samu temu bloga.

Lauren Jauregui

Krećemo blog sa Lauren Jauregui, članicom grupe Fifth Harmony koja je trenutno na pauzi. Ona je takođe potvrdila svoj debitantski solo album za ovu godinu, samo je pitanje kada će izaći. Već je izbacila nekoliko pesama koje će se najverovatnije naći na njemu, no još uvek nije poznat datum izlaska, naslovnica, a uostalom ni sam naziv albuma, no ne sumnjam da će biti odličan.

Laura Marano

Sledi Laura Marano, koja je prethodnih par meseci stvarno posvećena svojoj muzici. Ovih dana (u trenutku kada pišem blog) izlazi njen extended play ,,Me” na kome će se naći nekoliko pesama, ali je izjavila i sama da će se uskoro pojaviti i njen debitantski solo album pune dužine, takoreći, odnosno sa velikim brojem pesama. Jedva čekam ovaj album i nadam se da će se uskoro pojaviti.

Becky G

Becky G je do sada izbacila još 2013. godine extended play ,,Play It Again” a u međuvremenu je izbacila stvarno mnogo singlova i to na španskom i engleskom jeziku, koji svi stvarno zvuče fenomenalno. Nadam se da će se uskoro pojaviti i njen debitantski solo album jer su joj pesme zaista fantastične i sigurna sam da bi taj album bio pun pogodak, bar što se mene tiče, naravno, no dobro.

Kira Kosarin

Nakon toga, Kira Kosarin, koja je takođe najavila svoj debitantski album ove godine. Ona je do sada izbacila nekoliko singlova koji nisu još stekli pažnju koju zaslužuju, no nadam se da uskoro hoće jer su zaista vrhunski i stvarno zaslužuju više pažnje. Svakako, Kira je takođe potvrdila svoj debitantski album za ovu godinu i ne mogu dočekati da se pojavi bukvalno, jedva čekam.

Ally Brooke

Ally Brooke, još jedna od članica grupe Fifth Harmony koja je trenutno na pauzi, takođe je potvrdila svoj debitantski album za ovu godinu. Nije mnogo singlova izbacila, ali su oni svakako stvarno mnogo dobri i nadam se da će dobiti pažnju koju zaslužuju jer su stvarno top. Bilo kako bilo, uskoro će izaći i njen debitantski album, no još uvek nije poznat datum izlaska niti nešto slično.

Madison Beer

Madison Beer je izbacila svoj extended play ,,As She Pleases” početkom 2018. godine, a najavila je i svoj debitantski album za ovu godinu, na kom će se naći neki od njenih najnovijih singlova, ali takođe postoji i mogućnost da se i neka pesma sa tog extended play-a nađe na njemu. U svakom slučaju, nadam se da će to biti što pre jer mislim da su joj pesme stvarno sjajne.

Bhad Bhabie

Nakon toga, reperka i pevačica Bhad Barbie je potvrdila svoj debitantski album za ovu godinu. Pre par dana (u trenutku kada pišem ovaj blog) je izbacila svoj najnoviji singl koji će se verovatno naći na njemu, kao i još neke pesme. No, ništa nije zvanično oko datuma izlaska i svega toga. Bilo kako bilo, jedva čekam da izađe i njen album i konačno preslušam jer mislim da će biti stvarno interesantno.

I to bi bilo sve što se tiče mog 125. bloga, nadam se da vam se dopao. Očekujte od mene vrlo brzo novi blog. Nadam se da vam je bilo interesantno za čitanje. Koje debitantske albume vi iščekujete sa nestrpljenjem? Naravno, to mogu biti i neki van ove liste. Napišite u komentarima. Puno pozdrava, Sunčica.

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.