Droga, nasilje, golotinja: Već se traži zabrana Zendayine serije, a nije ni krenula sa emitovanjem!

U nedelju na televiziji HBO kreće prikazivanje Zendayine serije “Euphoria” koja je toliko eksplicitna da se već na osnovu prvih videa mnogi zgražavaju i tvrde da su pređene sve etičke granice, kao i da će ovako nešto loše uticati na mlade. Serija inače prati grupu srednjoškolaca koji bukvalno uništavaju svoje živote.

Već u prvoj epizodi mogu se videti scene silovanja i nasilnog ponašanja u krevetu, dok će Zendayin lik biti drogiran i u stanju kakvom je bila Demi Lovato kad joj jedva spasen život prošlog avgusta. Takođe, navodi se da neće biti cenzure, pa će u drugoj epizodi u jednoj sceni biti prikazano 30 muških polnih organa.

Naravno, nije prvi put da se pojavljuje ovakav bes javnosti pre prikazivanja neke serije, što joj obično samo podigne popularnost. Zato, možda je ipak bolje da sačekamo i vidimo o čemu se radi i ne sudimo na osnovu par slika i trejlera. Treba reći i da je Zendaya kao glavna glumica skroz netipična za današnji Holivud. Ona odbija da pije alkohol, ne puši, ne drogira se i odlučno govori i protiv marihuane.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Zendaya

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Zendaya besna na magazin: Zašto ste me fotošopovali?

One thought on “Droga, nasilje, golotinja: Već se traži zabrana Zendayine serije, a nije ni krenula sa emitovanjem!

  1. Ja verujem da ce serija biti genijalna,ali i da ce uvek biti ljudi koji su previse glupi da razumeju pouku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.