Ariana Grande priprema novi parfem!

Ariana Grande je neko ko je zaista redovan i konstantan na sceni – ona čak često objavljuje pesme nevezano za album i ne želi da se pridržava pravila, pa je to verovatno i čini jednom od najpopularnijih mladih zvezda. Osim u muzičkoj industriji, ona je u još jednoj stvari doslovno konstantna – skoro svake godine možete očekivati po jedan parfem od nje! Ari je prošle godine najavila presladak parfem “thank u, next” a ni 2020. godina neće ostati bez mirisa megazvezde.

Ari obično nije mnogo tajanstvena kad je u pitanju ime parfema, ili oblik bočice (na tom polju je posebno kreativna kod poslednjih par parfema!), ali ovoga puta jedini video koji je Ari postavila je jedan na kom štrca bočicu koja je jednostavnog oblika i providna, tako da ništa ne ukazuje na oblik, a ni ime nije rečeno, jer na bočici piše “AG 2020, novi parfem”, ali Ari je sitnim slovima napisala da će uskoro otkriti i ime i pakovanje!

Iako nije otkrila detalje koje sve nas najviše interesuju, Ari ipak nije ni bila sasvim tajanstvena, jer je odgovorila na Twitteru na određena pitanja, recimo, otkrila je da parfem nema nikakve veze sa muzikom koja je na putu, kao što je recimo do sada to bilo povezano (Ari ima parfeme “Moonlight” i “thank u, next” nazvane po svojim pesmama). Ari ovaj parfem ima u planu još od prošle godine, finalne radove završila je sa timom tokom karantina, a što se njegove sličnosti sa prethodnim parfemima tiče, ona ukazuje na to da će se ovaj razlikovati u potpunosti! “Skroz je drugačiji, ali sve ih volim jednako verovali ili ne” poručila je ona. Jedva čekamo više informacija!

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Kompletna Ariana Grande H&M kolekcija u Srbiji od 1. avgusta!

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

One thought on “Ariana Grande priprema novi parfem!

  1. Jeeejj novi parfem🤗🥰🥰🤗
    A nisam ni pola starih potrošila🤣🤣🤣🤣🤣

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.