Sandrin blog: Mojih 7 najdražih pjesama Ariane Grande

Bok ljudi!! Ovdje Sandra. Šaljem vam novi blog u kome ću vam predstaviti mojih 7 najdražih pjesama Ariane Grande…uživajte i zabavite se…

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ariana Grande-Balkan Fans

5 thoughts on “Sandrin blog: Mojih 7 najdražih pjesama Ariane Grande

  1. Sandra ovo nije hejt,ali sve sto ti posaljes je u vezi Ari.Mi ne saljemo preteano Soy Luna vec i Descendants,Cande i Alba i td..

    1. Pravim sve kvizove i blogove o Ari i Tini, ali to radim jer druge zvijezde ne slušam i nemam puno idola. A i, moram priznati da u koliko puno kvizova vam kažem da mi pišete ideje za druge kvizove ili blogove. Ja se trudim najbolje što mogu, ali u većini slučajeva iz svega što ja radim komentari su ružni i malo čak i ponižavajući.

      A i, ja nisam osoba koja gleda toliko serija ili filmova. Nisam baš osoba koja je uvijek u trendu i prati toliko što sve te zvijezde rade. Većinom sam zaokupljena onim zbivanjima u mom privatnom životu. I zato nekako radim sve o Tini y Ari jer su mi one najdraže i o njima znam najviše stvari i… Ako čitate ovaj komentar možete mi dati ideje za kvizove ili bilo što već.

      Oko svega gdje se potrudila vi se nezadovoljni, ne samo vi, nego i većina drugih. A ja sve vas smatram kao neke prijatelje

  2. Famozo, oprostite na smetnji samo sam htjela pitati je li vam došao mail o mom blogu i koliko se otprilike čeka za odgovor. Znam da je pitanje glupo ali hvala unaprijed:))

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.