Novi parfem Ariane Grande može da se kupi na samo jednom mestu

Kada Ariana Grande objavi novi parfem, obično nam šaljete veliki broj poruka gde biste mogli da ga nabavite i gde je sve dostupan. Mnogi njeni parfemi poput “Ari”, “Moonlight“, “Cloud” i “Sweet Like Candy” mogli su da se nabave u Srbiji i regionu, ali kada je u pitanju njen najsvežiji parfem tek objavljen, ne znamo da li će se nalaziti na mnogo prodajnih mesta čak ni u Evropi, i to jako brine fandom širom sveta.

Naime, Arianin najsvežiji parfem “R.E.M” inspirisan je njenom pesmom sa albuma “Sweetener” koja nosi to ime, kao i pesmom “Break Free” u kojoj ima stajling koji je naslikan na kutiji. Sve izgleda jako atraktivno i primamljivo za fandom, ali nažalost, parfem izdaje Ulta Beauty, kompanija koja je rasprostranjena na teritoriji Amerike, a čak ni ne šalje svoje proizovde u Evropu! Na portalu Ulta se parfem već prodaje, od 6. septembra će se prodavati i uživo, ali evropski fanovi, a da ne pričamo o još daljim, neće moći ni slanjem da ga dobiju.

Nadamo se da će vremenom parfem biti dostupan i na drugim prodajnim mestima, jer je suludo da internacionalna zvezda ne može da obezbedi slanje svog proizvoda u ceo svet, ali kada budemo više znali o tome, obavestićemo vas. Arini parfemi su takođe voljeni i van njenog fandoma – da podsetimo, “Cloud” je dobio nagradu za parfem godine.

Pročitajte još  Ariana Grande o najmisterioznijoj pesmi na svom albumu: Molila sam da je obrišu!

Ariana o novom parfemu ima samo reči hvale, i kaže da ima “tajni sastojak” koji ga čini posebnim: “Ovaj parfem je više seksi, topliji, zreliji u odnosu na prethodne. Ono što ga spaja sa porodicom mojih parfema je karamel koji ga čini slatkim!” izjavila je Ari, konstantno govoreći koliko je ovaj parfem bolji od ostalih. Nadamo se da ćemo moći da se uverimo u to – a koji je vaš omiljeni Ari parfem?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

3 thoughts on “Novi parfem Ariane Grande može da se kupi na samo jednom mestu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.