Taramount vam poklanja 3×2 karte za projekciju “Svet iz doba jure – Uništeno kraljevstvo” u Beogradu

Prošlo je četiri godine od kako su dinosaurusi uništili luksuzni tematski park Svet iz doba jure. Ljudi su napustili Isla Nublar, dok se preživeli dinosaurusi bore za opstanak.
Kada uspavani vulkan na ostrvu počne da oživljava, Oven (Kris Prat) i Kler (Brajs Dalas Hauard) pokreću kampanju kako bi spasili od izumiranja preostale dinosauruse.

Oven na sve načine pokušava da pronađe Plavu, njegovog reptora koji je izgubljen u divljini, dok je Kler stekla poštovanje prema ovim stvorenjima koja su postala njena misija. Oni stižu na ostrvo u trenutku kada lava počinje da ga uništava i njihova ekspedicija otkriva zaveru koja može da ugrozi celu planetu i dovede je u stanje kakvo nije viđeno od praistorije.
Uz nova uzbuđenja i avanture, jedan on najuspešnijih filmskih serijala ikada, predstavlja nam novi nastavak i podseća nas na dobro poznate omiljene likove i dinosauruse. A u ovom nastavku ćemo videti i neke potpuno nove vrste, strašnije nego što možemo da zamislimo. Dobrodošli u Svet iz doba jure – Uništeno kraljevstvo.

Taramount vam poklanja 3×2 karte za projekciju koja se održava u subotu, 16. juna u 19.30 u bioskopu Cineplexx Delta City, Beograd, a ukoliko želite jedan komplet od dve karte, javite nam se u komentaru na Instagram postu koji vidite ispod. Pobednike ćemo kontaktirati do petka u podne!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  "Svet iz Doba Jure - Uništeno kraljevstvo" od sutra u odabranim bioskopima!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.